KM arrangert under flotte forhold på Beitostølen

IMG_1558

KM langrenn, distanse ble arrangert under flotte forhold på Beitostølen. Rennet var flyttet fra Skrautvål til Beitostølen p.g.a. større muligheter for at rennet ble arrangert p.g.a. at det var spådd kaldere vær på Skrautvål. Vi stilte 8 motiverte løpere både lørdag og søndag og som leverte topp innsats. Følgende stilte fra oss:

J13 Live Bakken og Gina K. Hagen.
J14 Mathilde Bjørge
G14 Lasse Bakken Fjellstad
G15 Eskil Bakken og Fredrik Riste Kristiansen
J15 Anne Mathea Morken og Mari Laingen

Alle løperne leverte flott innsats i de tøffe World Cup løypene på Beitostølen og var gode og «kjeie» når de kom i mål. Resultatmessig var nok ikke alle løperne fornøyde. KM langrenn er «tøffe tak» og konkurransen blir skarpere dess lengre opp i klassene man kommer. Oppland er kjent som et godt langrennsfylke der mange utøvere legger ned mye tid og krefter i treningsarbeidet. Resultatmessig ble Mari Laingen den beste fra oss med en 8 plass i J15 på 5 km. klassisk, enkeltstart. Mari var godt fornøyd med sin innsats og var nok litt overrasket av at hun var såpass nærme de framfor seg på resultatlista.

Flere løpere har hevet seg flere hakk fra i fjor. Årsaken til det ligger i mer trening både i sommer og utover høsten/vinteren og med godt oppmøte. Løperne har vært lojale mot opplegget og gjennomført trening etter trening noe som gir resultater over tid. Trener Hans Kristiansen skal ha ros for sitt opplegg og innsats som trener for gruppa.

Vi gratulerer alle løperne med flott innsats!

Resultatene finner du her:

Lørdag: KM klassisk, enkeltstart

Søndag: Friteknikk, fellesstart