Utleiehytter

Ringebu-Fåvang skiklubb har en utleie hytte ved Trabelia skistadion med 3 soverom med plass til 2 i hvert rom, hems og plass til madrasser på gulv. Passer for alt fra 2-12 personer.

Standarden er enkel, men det er bad med toalett, vask og dusj, kjøkken med alt som trengs av utstyr inkludert kjøleskap/frys, komfyr, vask og oppvaskmaskin, stue med peis ovn og TV. Det er direkte tilgang til skiklubbens løyper med 5 kilometer lysløype og stort stadionområde, og i tillegg er hele turløypenettet på Venabygdsfjellet tilgjengelig på andre siden av fylkesvegen.

Booking skjer via Trabelia camping 61284075, be om å få leie skiklubbens hytte. Skiklubbens hytte ligger fredelig til for seg selv på motsatt side av fylkesvegen i forhold til campingen. Skistadion og løypene til skiklubben er lite brukt utenom klubbens egne treninger på tirsdager og lysløyperenn på torsdager og egner seg ekstra godt for trening, instruksjon og skilek i lunt skogsterreng. Løypene til skiklubben blir tråkket med Prinoth Everest tråkkemaskin og holder god standard.

Skiklubbens tidtakerbu kan også leies når det ikke kolliderer med klubbens egen bruk. Den inneholder møterom, kjøkken og 2 toalett. Kontakt vedrørende tidtakerbua kan gjøres til noen i styret i skiklubben. Skiklubbens medlemmer oppfordres til å informere nettverket sitt om utleiehytta og leie den sjøl ved behov.