Lysløyperenn 2017

Velkommen til ny lysløypesesong! Lysløyperennene er for alle. Premieringen skjer etter antall fullførte renn.
Dette er uhøytidelig kappestrid for alle som vil bruke skiene til å vedlikeholde eller forbedre formen. Vi har deltakere i alle aldre, men ser gjerne at flere voksne kaster seg med.
Ta med naboen og kom! Vi har egen trimklasse for deltakere som ikke ønsker tidtaking. I denne klassa går det både barn, ungdom og voksne.

Vi vil gjerne også benytte anledningen til å utfordre de mange aktive birkebeinere i kommunen. Lysløyperenn er fin oppkjøring til den store dagen i birkebeinernes fotspor!

For kr 250.- kan du starte i alle vinterens lysløyperenn. For kr 500.- kan hele familien starte i alle vinterens lysløyperenn. For alle andre er startkontingenten 50 kroner for hver start. Startkontingenten betales ved første start. Betaling kan skje via MCASH, gå inn i appen. velg utsalgssteder, søk opp lysløyperenn (ikke RFSki), og velg den. Der velger du om du skal betale for familie sesong, enkeltløper sesong eller enkeltrenn. Ingen navn registreres der. Så send gjerne en SMS eller e-post til Sissel Brandstad (99641660/mk.sissel@hotmail.com) eller pm til skiklubben med navn på de som skal registreres.

Terminlista for vinterens lysløyperenn finner du nedenfor. Tirsdagstreningene foregår i samme løype som ukens lysløyperenn.
Resultatlister blir kunngjort på klubbens hjemmeside: http://www.rfski.no

Kuldegrense er -15C. Ved tvil kontakt Kjetil Hagen, tlf. 489 92943 eller følg med på www.rfski.com

Påmelding til lysløyperennene skjer fram til kl 18 30. Første start kl. 18 45 !!
12. januar – klassisk – Trabelia
19. januar – fristil – Brekkom
26. januar – fistil – Trabelia
2. februar – klassisk – Brekkom
9. februar – klassisk – Trabelia
16. februar – fristil – Brekkom
23. februar – fristil – Trabelia
9. mars – klassisk – Brekkom

(Ingen lysløyperenn i vinterferien)

16. mars – klassisk– Trabelia
23. mars – fristil – Brekkom

 

huskelistelysløyperenn 2017

mannskapsliste lysløyperenn 2017