Ungdommens Holmenkollrenn 18. – 19. feb 17 – påmelding overnatting

18. – 19. feb 17 arrangeres Ungdommens Holmenkollrenn for landets 13- og 14-åringer i Holmenkollen Skianlegg.

Tradisjonen tro har klubben bestilt overnatting på Scandic Holmenkollen Park Hotel. Det er det gamle tradisjonsrike hotellet som ligger rett bak hoppbakken. Beliggenheten gjør at en kan spasere rett inn i anlegget derfra.

Vi har reservert et antall rom, så vi må ha BINDENDE PÅMELDING på hvem som evt. skal bo der fra 17. – 19. feb INNEN 10. jan 17. Etter det må vi si fra oss evt. overskytende antall rom, for å unngå å måtte betale. Påmelding skjer på e-post til Per Morten Nyeng (pernyeng@bbnett.no) Oppgi navn på de som skal bo, og hvilke dager de skal bo.
Det blir IKKE anledning til etteranmelding (det må evt den enkelte ordne selv), og ved sykdom må privat reiseforsikring benyttes for evt refusjon.

Prisen i år er kr. 805,- pr døgn for de som er under 13 år, og kr. 1.125,- pr døgn f.o.m. 13 år. I summen ligger middag og kveldsmat fredag kveld, 2 overnattinger, frokost, nistesmøring, middag og kveldsmat lørdag og frokost m/nistesmøring søndag morgen.
I tård med gjeldende retningslinjer så dekker klubben hele oppholdet for løperne, dersom de har deltatt i GD-cupen i sesongen.

Den enkelte løper må selv melde seg på selve rennet her: Ungdommens Holmenkollrenn (frist 12. feb)